Om Mona Nygaard

Mona Nygaard, født 1968

Jeg er en nordjysk billedkunstner med base i Charlottenlund, som i mange år har viet en stor del af min tid til at gøre det, som jeg brænder for: At sætte livet i perspektiv med pensel og farver. Jeg har set livet fra oven som flyvende det meste af mit arbejdsliv, hvilket også kommer til udtryk i min kunst, som er domineret af abstrakte naturudtryk
– primært i akryl på lærred.

Min udtryksform spænder fra det afdæmpede værk til det udtryksfulde, farverige maleri, hvilket hænger sammen med en ledetråd i mit kunstneriske virke: Følelser har farver og form. Værkerne omfatter både større og mindre malerier og jeg udtrykker mig primært gennem akryl på lærred.

Jeg maler også på bestilling, så det matcher indretningen i dit hjem eller din virksomhed.

IMG_8554

Kunst er for alle, det er bare ikke alle, der ved det…

 

Poul Borum