Forsiden

Mona Nygaard, født 1968, voksede op i Nordjylland i et hjem, hvor det kreative udtryk var i fokus. Hun har taget det nordjyske lys og landsdelens vidder med ind i sit atelier i Charlottenlund. Inden hun fordybede sig i malerkunsten, arbejdede hun med foto og grafisk design.

Hendes værker er inspireret af et liv med mange rejser, hvor hun samler på visuelle detaljer, som hun bearbejder i sit atelier. Hun har en veludviklet evne til at se skønheden i detaljen, som hun til stadighed forfiner.

Mona Nygaards udtryksform spænder fra det afdæmpede værk til det udtryksfulde, farverige maleri, hvilket hænger sammen med en ledetråd i hendes kunstneriske virke: Følelser har farver og form.

Hun giver ikke sine værker titel, da hun ønsker at beskueren frit skal møde værket og lade sig bevæge og udfordre. Hendes værker omfatter både små og store værker og hun udtrykker sig primært gennem akryl på lærred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *